GPS Speurtochten op maat

  • Een vrijgezellendag, een 50e verjaardag of jubileum van uw bedrijf.
  • Voor kinderfeestjes, een leuke activiteit tijdens een schoolkamp of een natuurwandeling.
  • Uw horecalocatie zit aan een mooi natuurgebied, wij maken op maat de GPS Speurtocht voor de kinderen en de ouders kunnen heerlijk op het terras blijven zitten.
  • U verhuurt boten, kano's of sups? Hoe leuk is het als bezoekers een mooie tocht kunnen maken over het water.
  • Een GPS speurtocht over bier als ultieme kroegentocht. Beantwoord de vragen juist en ontvang korting in uw zaak (of doe het samen met meerdere café's in de stad).

Voorbeelden van GPS Speurtochten op maat 

80 jarig bestaan

Hoek bestaat 80 jaar en de medewerkers hebben een unieke GPS Speurtocht op maat gedaan in Hoofddorp. 5,5 km wandelen en puzzelen om het Codewoord te maken.

Sportdag

In samenwerking met Funtrax hebben we een GPS speurtocht voor de afdeling handhaving en toezicht van de gemeente Amsterdam gemaakt. Uiteraard met een Codewoord.

Fort Noxx

Schitterende horecalocatie in Hoofddorp met een GPS Speurtocht vanaf het Fort met als thema De Stelling van Amsterdam. Ouders op het terras en kinderen lekker speuren

Afval Speurtocht

In stadsdeel West, de Kolenkitbuurt in Amsterdam, is er een speurtocht over afval te doen. Hij start op het Cruyff Court Oranje Veld in Bos en Lommer

Over Mijnspeurtochten.nl

Na vele jaren handmatig speurtochten te hebben gemaakt, was het tijd om deze digitaal te gaan maken. Vele speurtochten waren altijd maar eenmalig en dat  vinden wij jammer. Met Mijnspeurtochten geven we u de mogelijkheid om ook van onze speurtochten te genieten. We maken speurtochten op maat voor een feest, een bedrijf of merk en hebben vaste speurtochten op verschillende locaties.