GPS Speurtochten voor bedrijven en organisaties

  • Een extra onderdeel bij uw sportdag? Een mooie GPS speurtocht als wandelactiviteit werkt altijd.
  • Bestaat uw bedrijf 50 jaar? Wij maken een GPS Speurtocht op maat voor u.
  • U heeft een ijswinkel met een mooi terras? Wij maken uw IJs Speurtocht op en rondom uw locatie.
  • Uw horecalocatie zit aan een mooi natuurgebied, wij maken op maat de GPS Speurtocht voor de kinderen en de ouders kunnen heerlijk op het terras blijven zitten.

Voorbeelden van GPS Speurtochten voor bedrijven

80 jarig bestaan

Hoek bestond 80 jaar en de medewerkers hebben een unieke GPS Speurtocht op maat gedaan. 5,5 km wandelen en puzzelen om het Codewoord tijdens de sportdag te maken.

Sportdag

De afdeling handhaving en toezicht van de gemeente Amsterdam heeft een GPS speurtocht met speciale vragen over handhaving gedaan. Uiteraard met een Codewoord.

Fort Noxx

Een schitterende horecalocatie in Hoofddorp met een GPS Speurtocht vanaf het Fort, met als thema "De Stelling van Amsterdam". Ouders op het terras en kinderen lekker speuren

Over Mijnspeurtochten.nl

Na vele jaren handmatig speurtochten te hebben gemaakt, was het tijd om deze digitaal te gaan maken. Vele speurtochten waren altijd maar eenmalig en dat  vinden wij jammer. Met Mijnspeurtochten geven we u de mogelijkheid om ook van onze speurtochten te genieten. We maken speurtochten op maat voor een feest, een bedrijf of merk en hebben vaste speurtochten op verschillende locaties.